LIVET

Premiären av “Baywatch”

Hej allihopa!

I onsdags bjöd UIP in till en fantastisk premiär av den nya “Baywatch” filmen! 😀 När vi kom till biografen fick vi gå in på röda mattan för att fotograferas i vanlig ordning.. Därefter fick vi ta för oss av biosnacks i form utav smoothies, energidrycker, munkar och massa annat gott! Innan filmen startades blev det godisregn i biosalongen hahah.. 😉 Och det kastades även ut stora baywatch-badbollar över oss! Men tyvärr fick jag inte tag på någon badboll denna gång..

Filmen var underhållande och hade en hållbar story.. Dessutom fick den mig att skratta! Vilket är ett väldigt bra betyg.. 😎 Humoristiska filmer har oftast en tendens att bli överdrivna.. Förstår ni vad jag menar..? Jag blev därför glatt överraskad när jag märkte att denna film innehöll en lagom stor dos med humor!

baywatch biopremiär - uip eventHär delades det ut smoothies i massor.. Har ni smakar dessa? 😛 Dom är faktiskt riktigt goda! baywatch biopremiär - uip eventJag, PT-Staffan och Johanna Sjöö efter biopremiären.. 😉 Tre charmiga toppbloggare i en och samma bild haha!  baywatch biopremiär - uip eventVisst har jag blivit brun förresten? 😮 Helt galet vad lite sol kan göra på bara 3 dagar..baywatch biopremiär - uip event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.