LIVET

Känner mig förkrossad..

Hej allihopa!

Om sanningen ska fram känner jag mig förkrossad.. 🙁 Utan att låta allt för dramatisk har jag fått mitt hjärta krossat.. Och det är anledningen till min otroligt dåliga uppdatering på bloggen och övriga sociala medier.. Hur hittar jag tillbaka till mitt lyckliga jag? Det är en fråga jag ställer mig själv varje dag.. Men jag har inte svaret än.. Det känns som att någon saknas i mitt liv! Denna “någon” kanske jag aldrig får se igen.. Och hur accepterar jag det? Plötsligt har jag bara minnen kvar.. Och dessa minnen (som brukade vara vackra) har fått något sorgligt över sig! Varje gång jag tänker tillbaka får jag kämpa för att hålla in tårarna..

Mitt mål är att börja tänka positivt.. Det får mig nog på banan igen! För dessvärre har jag tappat otroligt mycket av min positiva attityd under den här tuffa månaden.. Och utan positivitet är jag nog ingen rolig person.. Ärligt talat har denna månad varit helt galen! Om jag berättade exakt allt som hänt skulle ni tro att jag hittade på haha.. 😉 Att jag har flyttat och fått mitt hjärta krossat är bara toppen av ett riktigt stort isberget! Självklart har det hänt bra saker också, fast det dåliga har tyvärr tagit över! Men det ska det bli ändring på nu.. Jag är trött på att ha samma humör som ett preggo i nionde månaden haha.. No offence!

Jag söker inte uppmärksamhet eller empati.. Att släppa in er i mitt privatliv känns som en självklarhet! Jag driver ju trots allt en personlig blogg.. Och jag vill förklara varför jag har varit en kass bloggare! Mitt privatliv har tyvärr påverkat bloggen på ett negativt sätt.. Att få sitt hjärta krossat är tufft! 😥 Men livet går vidare trots brustna hjärtan.. Och därför är det dags för mig att ta mig i kragen! Framöver tänker jag fokusera fullt ut på att blogga..för det gör mig lyckligare!

Imorgon börjar en ny månad med nya möjligheter..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.