LIVET

Beställt hem lite nytt..

Yey! 😀 Jag har precis beställt hem lite nytt inför sommaren.. Och nu undrar ni säkert hur en kappa kan vara somrig haha? 😉 Ärligt talat kan jag behöva en kappa i sommar eftersom jag ofta springer på sena event.. Det var ingen fara när jag bodde centralt, men numera tar det på krafterna att ta sig hem i klänning när solen gått ner! Det blir för kallt helt enkelt.. 🙁 Därför kände jag att en lite längre kappa skulle passa perfekt! För det första är det ju finare till klänningar och för det andra är det mycket skönare att ta sig hem! Sedan beställde jag även en bikinitrosa från Calvin Klein.. Jag ville såklart klicka hem överdelen också, fast tyvärr var min storlek slut.. Typiskt! Men den kommer säkert in i lager snart igen.. Om inte får jag väl beställa hem en större storlek eller annan modell!

beställtBikinitrosan hittas här // Kappan hittas här

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.