LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Dermaroller – få bort ärr och solskador

sponsored postHej allihopa!

I samarbete med Leluna vill jag prata om Eco Masters Dermaroller mot ärr och solskador som jag har prövat i ungefär en vecka nu! 😀 Dom så kallade “micronålar” på rollern ska bidra till att reducera ärr, åldersfläckar, solskador och även bristningar! Själv har jag både solskador och ärr i ansiktet.. Så därför var jag riktigt spänd på att testa den här enkla hemmabehandlingen! 🙂 Det första jag la märke till var att min hy fick en helt annan lyster.. Jag såg piggare och fräschare ut i huden! Vilket egentligen är ganska självklart med tanke på att dermarollern förbättrar blodcirkulationen.. Jag började se en förbättring i min hy efter bara ett par behandlingar.. Och idag upplever jag faktiskt att mina ärr har reducerats efter bara en vecka! Även rodnad/irritation har reducerats kraftigt.

Själv föredrar jag att göra behandlingen på kvällen innan jag ska sova! Jag börjar med att rengöra ansiktet, därefter använder jag dermarollern och slutligen applicerar jag bara min vanliga nattkräm! Det går otroligt fort och är busenkelt.. Dessutom upplever jag förbättringar för varje dag som går! 😛 Jag kommer utan tvekan fortsätta använda dermarollern i sommar! Att gå osminkad har aldrig känts så bekvämt som nu.. Och jag vill gärna känna så varje dag framöver!

Se fler produkter från Eco Master på Leluna.se..

DSC_1503Kolla hur fantastisk min hy ser ut nu.. 😀 Inga märkbara rodnader eller problemområden överhuvudtaget! DSC_1510

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.