LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Coola flätor hos Braid&Blow

Åh vilken fantastisk kväll! 😀 Chatarina höll i ett bloggevent hos Braid&Blow igår.. Det bjöds bland annat på sushi och bubbel! Samt grymt coola flätor till alla bloggare som var där såklart.. Jag valde en fläta som hette “julie” och mitt hår blev otroligt läckert! Särskilt med tanke på att jag är lila i hårbotten.. Det gav en riktigt cool effekt på hela flätan! Ärligt talat var jag faktiskt lite orolig över att mitt korta hår skulle bli knepigt.. Men det var ju inga problem alls! 🙂 När flätan var gjord fick jag även lockar i resten av håret! Jag tycker det är så himla fint i kort hår.. Vad tycker ni? 😉 Jag blev i alla fall jättenöjd med min nya coola frisyr!

Braid&blow eventJag och Gizzy i våra nya looks..  😀 Så himla coola alltså! Braid&blow eventSjälvklart fotades det non-stop under kvällen haha! 😉 Det är ju så vi bloggare alltid gör..Braid&blow eventGoals! 🙂 Visst blev det snyggt med min lila hårbotten och mina ljusa längder..? Älskar’t! Braid&blow event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.