LIVET

VAX feat Margaret – 6 in the morning

Hej allihopa!

Jag var inbjuden till världspremiären av Vax feat Margaret‘s nya låt “6 in the morning” igår! 🙂 Releasefesten anordnades av Erwik Communication och hölls uppe på Sailor Bar.. Väl på plats serverades det somriga drinkar, glass och annat gott! Vi minglade med andra bloggare och musikmänniskor.. Därefter var det dags för framförandet av den nya låten.. 😀 Och den gav bara ännu mer sommarkänsla! Att befinna sig uppe på en terrass full av isglassar, drinkar och somrig musik är nog allt som behövs för att få sommarfeelings! Låten var förövrigt grym och fastnade i mitt huvud direkt.. Ärligt talat har jag gått runt och nynnat på den hela morgonen! Dock kan jag verkligen inte sjunga lika bra som Margaret haha.. 😉 But who cares..? Hennes grymma sångröst är nog helt omöjlig att slå!!

VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventAlltså vilken fantastiskt utsikt.. 😛 Och fint väder hade vi under hela kvällen också! VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventJag och Anna Saletti mitt i minglet.. 😀 Alltid lika mysigt att få träffa henne och skratta haha! VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventHur somriga ser dessa drinkar ut på en skala 1-10..?  😎 Jag skulle nog säga en 9:a åtminstone! VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventJag, Lovisa Wang och hennes underbara barndomskompis som var supertrevlig! 🙂 VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventDet bjöds som sagt på isglass i stora lass haha! 😉 Perfekt en varm sommarkväll som denna.. Mums!VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventDuktiga dansare hettade till stämningen rejält uppe på Sailor Bar under framförandet av den nya låten! 😉 VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventCoolaste bruden jag träffat på länge faktiskt.. 😎 Ni kan förövrigt lyssna på den nya låten HÄR!VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - eventEfter uppträdandet blev det mer mingel och ännu fler drinkar haha.. 😉 Eller rättare sagt ett par drinkar för min del! VÄRLDSPREMIÄR: 6 IN THE MORNING - VAX FEAT MARGARET - event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.