PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Free the nipple..

Hej allihopa!

Jag har legat nere på bryggan och solat hela dagen.. Så mysigt! 😀 Nu ska jag ta en snabb dusch och göra mig i ordning inför kvällens bloggevent.. Ärligt talat kommer jag nog bara pudra mig lite! Under sommaren får jag nämligen otroligt mycket fräknar.. Charmigt va? 😉 Och det känns ju onödigt att täcka alla små gulliga fräknar med foundation..som ändå bara rinner av i sommarvärmen haha.. På sommaren brukar jag faktiskt skippa sminket! Jag är ju lika vacker utan..

Såhär fantastiskt har jag haft det idag! 😎 You gotta love summer.. Dock har jag inte vågat bada än! Har ni de..? Det känns fortfarande lite för “kallt” i vattnet, och dessutom är jag lite av en badkruka haha.. Jag föredrar att ligga och steka på stranden framför att plaska runt! Apropå det börjar jag äntligen bli brun nu..

DSCN1736Free the nipple haha.. 😉 Eller vad är det man brukar säga? However.. Sommarfeelings deluxe! DSCN1735

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.