LIVET

Livet kom i vägen..

Godmorgon allihopa!

Jag vill börja med att säga förlåt för min dåliga uppdatering! 🙁 Livet kom i vägen och ställde till det för mig.. Och därför fanns varken energi eller tid till att fotografera och blogga! Allt gick fel.. Jag lyckades bland annat såra någon som jag bryr mig väldigt mycket om.. Utöver det upptäckte jag även att myror hade invaderat mitt sovrum medans jag varit borta över natten.. Och när jag cyklade ner till affärn för att köpa myrdosor fick jag munnen full med småkryp! Prata i telefon medans man cyklar i branta backar är tydligen ingen bra idé.. Note to self! 😉 Kvällen avslutades i alla fall på ett bättre sätt med cider, kex och ost nere vid bryggan! Min bästa vän kom över för att muntra upp mig.. Vilket kändes så omtänksamt! Jag tror att det var exakt vad jag behövde efter en krävande dag.

Åååh! Kolla bara hur fint det var nere vid bryggan igår.. Helt magisk solnedgång!

säby brygga säby brygga

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.