LIVET

TONY’S CHOCOLONELY

Godmorgon allihopa!

Jag har spenderat morgonen i sängen med..en kopp kaffe, världens godaste choklad, journaler och telefonsamtal till försäkringsbolag.. Kul heh? 😐 Jag hade hellre legat ute och solat.. Men tyvärr måste jag ta tag i det här! Jag har skjutit det framför mig alldeles för länge..och nu börjar verkligheten komma ikapp i en läskigt hög fart! Jag pratar såklart om min höftskada som jag fick för 12 år sedan.. Det har kommit fram att läkarna gjorde fel med mig från början, och därför vill jag såklart få ut ett skadestånd! Men det är lättare sagt än gjort.. Särskilt med tanke på ALLA dessa journaler som blivit en rejäl pappersbunt genom åren!

Har ni smakat TONY’S förresten..? 😛 Rekommenderas starkt till alla chokladälskare där ute! Ärligt talat har jag nog aldrig ätit en godare choklad.. Och den passar verkligen perfekt till kaffe! Dock kanske man inte ska äta den såhär tidigt haha.. 😉 Fast när man måste ringa krävande samtal är det faktiskt helt ok!

DSCN1788

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.