LIVET

Sluta lyssna på andras åsikter

.
Vi lever bara en gång.. Slösa inte bort den tiden på att försöka passa in eller göra andra till lags! Självklart borde du bry dig om andra människor, men du ska inte förändra dig själv på grund av dom.. Gör dig själv en tjänst och sluta lyssna på andras åsikter! Ta reda på vad som gör dig lycklig istället.. 🙂 Det kommer alltid finnas personer som tycker att du borde bli eller vara någon annan.. Det är upp till dig om du vill lyssna på dom eller inte! Ärligt talat handlar det mest om att släppa rädslan för andras åsikter.. Ingen vet bättre än du! 😎 Våga lita på att dina drömmar och val är bäst för dig! Bara du vet vad som gör dig lycklig.

Sedan 2015 har jag följt mina drömmar och struntat i andras åsikter.. Självklart har jag sårats många gånger! 😐 Samtidigt har jag hela tiden fortsatt kämpa för mina drömmar i livet och inom bloggvärlden.. Och det kämpandet har tagit mig otroligt långt på bara 2 år! Här är några milstolpar som har betytt mycket:

– I april 2015 gick jag på Finest Awards för första gången –

– I juni 2015 bestämde jag mig för att följa min dröm om att blogga –

– I augusti 2015 köpte jag lägenhet tillsammans med min dåvarande pojkvän –

– I april 2016 gästade jag Örebro Blogawards med bland annat Sveriges bloggelit –

– I maj 2016 fick jag förfrågan om att bli toppbloggare på Finest bloggportal –

– I oktober 2016 reste jag till ett riktigt varmt land för första gången –

– I april 2017 spelade jag in ett helt nytt TV-program –

Om jag kan följa mina drömmar så kan även du det! 😀 Det gäller bara att lita på sig själv och våga stå på egna ben! Strunta i andras åsikter och kämpa för det som gör dig lycklig.. Det kommer alltid finnas motgångar i olika former! Se till att möta alla motgångarna med en positiv attityd, och rensa ut allt negativt ur ditt liv! Livet är för kort för att bli nerdragen av negativitet.. Jag kommer fortsätta kämpa för mina drömmar! 😉 Detta är bara början på ett fantastisk äventyr.

DSCN1723

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.