LIVET

Jobbar på solbrännan

Åh! Vilken härlig dag.. Det enda jag har i kalendern är att eventuellt hämta ut ett paket! 🙂 Men utöver det ska jag bara vara hemma, jobba på solbrännan och njuta av livet.. Givetvis kommer jag såklart blogga och instagramma också! Men i övrigt blir det en lugn dag.. Inga bloggevent eller möten att springa på idag!

Godmorgon förresten.. Hemma hos mig är det blå himmel och strålande sol! Har ni likadant..? Det är så skönt att sommaren äntligen är här! 😀 Ärligt talat så gillar jag inte vintern överhuvudtaget! Visst kan det vara mysigt med snö i en vecka eller två.. Men det är ju så kallt i längden! Att få springa runt i bikini och bli brun är mer min grej haha.. 😉 Apropå det måste jag köpa en ny bikini.. Mina nuvarande är antingen slitna eller för stora! Så jag måste nog kika efter nya bikinis eller baddräkter.. Undra vad som är snyggast i sommar? Bikini eller baddräkt.. Jag är ju faktiskt sugen på att köpa en läcker baddräkt som omväxling!

DSCN1683 DSCN1697 DSCN1681

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.