LIVET

Söndag på IKEA

Godmorgon allihopa!

Jag hade en fantastisk söndag tillsammans med min dejt igår! 😀 Först åt vi frukost hemma hos honom och därefter åkte vi till IKEA.. Jag skulle som sagt bara köpa galgar och kika efter någon smart förvaringslösning.. Men jag plockade på mig lite annat också! Att springa runt på IKEA gör mig alltid så sugen på att flytta eller göra om haha.. Och eftersom jag redan går i flyttankarna blev det knappast bättre! Så nu håller jag på att kika runt efter ny lägenhet igen.. Frågan är bara vart jag kan tänka mig att bo? 🙄 Hur som helst.. Efter shoppingen unnade vi oss en varsin lyxshake, och därefter åkte vi hem till honom för att äta lunch och montera upp nya grejer! Sedan sjönk vi ner i soffan och kollade på film.. Vi var helt slut! Det är ju så det brukar bli efter en shoppingrunda på IKEA haha..

Har ni hört talas om det stora IKEA-testet förresten..? Det sägs ju att om man klarar av att gå på IKEA så klarar man ALLT tillsammans! 😉 Och vi klarade det utan problem haha.. Dessutom verkar vi ha liknande inredningsstilar! Vilket känns lovande om vi skulle bestämma oss för att flytta ihop längre fram i tiden..

DSCN1744DSCN1745DSCN1757

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.