LIVET

Årets första glass

Hej allihopa!

Jag hade egentligen planerat att åka till IKEA tillsammans med min dejt idag.. Men han fick tyvärr förhinder i sista minuten, så vi bestämde oss för att skjuta upp det till morgondagen! Det ska tydligen regna imorgon och det är ju perfekt IKEA-väder! Hoppas bara att alla inte tänker likadant haha.. Men vanligt folk får ju lön först om ett par dagar, så vi kommer nog inte behöva trängas med hundratals människor trots dåligt väder! 😀 Jag tänkte förresten köpa nya galgar och kanske någon smart “förvaringslösning” om det finns.. Och min dejt skulle bland annat köpa något nytt till sängen! Men mer om det imorgon..

Årets första glass fick bli en magnum.. 🙂 Min absoluta favorit är ju magnum med vit choklad utanpå och jordgubb inuti! Har ni ätit den..? Jag och min dejt passade på att lyxa till det med en varsin glass! Dock var det otroligt blåsigt utomhus, så vi blev kvar inne i bilen haha.. Sommarkänsla lyckades vi få ändå!

DSCN1603Haha.. 😉 Såg precis att min arm ser ut att tillhöra en sumobrottare ur den där fotovinkeln! Charmigt..DSCN1609

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.