LIVET

WINK-event i Sturegallerian

.
Åh.. 😀 Vilket trevligt bloggevent jag var på tillsammans med Tove igår! Eventet hölls på WINK i Sturegallerian.. Och jag blev minst sagt imponerad över hur fina plagg dom hade! Alla kläder kändes väldigt unika och stilrena.. Vilket jag verkligen gillar! När vi kom fram till eventet serverades det bubbel, jordgubbar och geishachoklad.. Många bloggare jag känner var där och vi hade det såklart jättekul! Dock hann jag inte prata med alla.. Men det kommer ju fler event! 😉

Under kvällen hände det även en lite annorlunda sak.. Helt plötsligt befann jag mig 3 meter upp i luften på ett par axlar! 😮 Ja.. Ni ser ju klart och tydligt vad som hände här nedanför haha! Senast jag satt på ett par axlar var jag nog omkring 4 år.. Och på den tiden vill jag minnas att det inte var SÅHÄR läskigt haha!

Se fler foton i finest fotoalbum här!

DSCN1585Bubbel, geishachoklad och söta jordgubbar.. 😀 Mums!DSCN1587Jag och fantastiska Johan med ett varsitt champagneglas mitt i minglet! 🙂 1495185237-7134Visst ser jag skräckslagen ut haha..? 😉 Ärligt talat var jag livrädd där uppe på axlarna! Fast samtidigt var det ju ganska kul också..wink eventBloggaren Emma och jag – nöjda efter ett lyckat och inspirerande bloggevent!1495185210-7134Här har ni mig och min grymt snygga vän Tove i bloggminglet också.. 😀 YEY! DSCN1593

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.