LIVET

Sol och 26 grader

Hej allihopa!

Sol och 26 grader utomhus.. Vilken fantastisk start pĂ„ helgen! 😀 Jag har spenderat dagen med att sola och njuta av livet.. Och om nĂ„gra timmar ska jag möta upp min dejt! Vi ska nĂ€mligen ha ett klassiskt fredagsmys med middag och film hemma hos honom.. Eller jag tror i alla fall att det Ă€r planen! 😉 Ärligt talat Ă€r allt lite rörigt i mitt huvud för tillfĂ€llet eftersom jag har gĂ„tt runt och vĂ€ntat pĂ„ ett spĂ€nnande besked hela dagen.. TyvĂ€rr fĂ„r jag inte avslöja vad det gĂ€ller Ă€n, men det har med media att göra.. 🙂 Om jag fĂ„r ett glĂ€djebesked har vi bestĂ€mt att vi ska fira med bubbel ikvĂ€ll.. Och om inte blir det “bara” ett stort glas rött!

Förresten! Jag har bestĂ€mt mig för att vara riktigt noga med solskyddsfaktor i Ă„r! 😎 Tidigare har jag struntat i solskydd och alltid brĂ€nt mig första gĂ„ngen jag solar min kritvita kropp efter vintern.. Och dĂ€refter har jag bara blivit röd istĂ€llet för brun! Inte alls kul.. Solskydd Ă€r faktiskt viktigt! Dessutom mĂ€rkte jag stor skillnad efter endast nĂ„gra timmar i solen idag.. Jag Ă€r inte alls röd eller brĂ€nd trots att jag har solat hela dagen! Dessutom kĂ€nner jag mig redan brunare.. Yey!

sommarsommar sommar sommar

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.