LIVET

Redo för bloggevent

Hej allihopa!

Jag har precis gjort mig i ordning och tänkte alldeles strax välja ut en snygg outfit inför kvällens bloggevent i Sturegallerian! 😎 Det ska ju bli supermysigt att träffa alla bloggare som jag inte har sett på evigheter.. Dessutom ska jag gå dit med min vän Tove som jag inte heller har träffat på länge! Med andra ord börjar livet återigen kännas bra haha.. 😉 Som ni vet var jag ganska bitter i morse.. Men alla måste få ha sådana dagar ibland! Hur skulle vi annars kunna uppskatta det positiva i livet? Hur som helst.. Jag ska försöka hitta en outfit inför kvällen, och sedan måste jag ju åka till postombudet för att hämta ut 2 stycken paket! Det kom nämligen en till avi i brevlådan idag.. Så det var nog lika bra att jag inte kom iväg igår! För hur som helst hade jag behövt hämta paket idag igen.. 🙂

Tjohoo! Åka på bloggevent..det bästa som finns! Haha..

DSCN1581DSCN1572

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.