LIVET

Såhär bor jag numera..

Godmorgon allihopa!

Jag har precis varit på casting och hämtat paket inne i stan.. Och nu är jag på väg hem igen!

Såhär bor jag numera! Visste ni förresten att jag har börjat cykla..? 😉 Nu när jag bor ute på Ekerö känns det som ett måste haha! Bussarna går ju alldeles för sällan.. Och dessutom är det ganska mysigt att cykla! Kanske tycker jag om att bo lantligt trots allt..? Eller nej! 😆 Vem försöker jag lura egentligen? Jag är nog fortfarande en stadstjej innerst inne.. 🙂 Och det krävs mycket för att ändra på det! Jag har som sagt planer på att flytta närmre stan i höst! Att bo ute på Ekerö är ju mysigt under sommaren eftersom det är nära till bad osv.. Men ärligt talat trivs jag bättre inne i stan! Där har jag ju hela blogglivet och alla mina vänner.. Om jag passar in bland grusvägar och åkrar är ytterst tveksamt haha.. Fast jag har trots det bestämt mig för att göra det absolut bästa utav den här sommaren!

Vardagen i mitt nya liv ser ju en aning annorlunda ut.. Eller vad säger ni?

DSCN1458 DSCN1470 DSCN1455

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.