LIVET

Emily Crisps pressutskick

Hej allihopa!

Jag har precis kommit hem från min dejt.. Och jag hittade ett stort paket på mitt skrivbord! I paketet fanns Emily Crisps pressutskick som bestod utav ett lite nyttigare fredagsmys.. Eller i mitt fall, ett nyttigare bloggsnacks haha! 😉 Jag äter nämligen alltid när jag skriver blogginlägg, och det är kanske inte någon bra vana med tanke på att jag sitter still.. Men så är det i alla fall! Allt ifrån choklad till energibars brukar gå åt när jag bloggar.. Med andra ord brukar det inte alls bli nyttigt.. Så jag hoppas att jag kan ersätta chokladen med torkade frukter och grönsaker istället! Det är ju faktiskt godare än choklad när jag tänker efter.. 😀

Crunchy apple är min absoluta favoritsmak hittills.. Grönsakerna var givetvis goda också! Dock brukar jag alltid föredra frukt framför grönsaker.. Varför vet jag ärligt talat inte! Men jag gissar att det beror på att frukter nästan alltid smakar sötare än grönsaker..och jag gillar ju sötsaker haha! 😆 Kanske för mycket..?

Stort tack Biofood för det fina och ekologiska pressutskicket.. 🙂

DSC_1473 DSC_1484

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.