LIVET

Går i flyttankar igen..

Godmorgon allihopa!

Jag har spenderat morgonen med att leta nytt boende.. Tyvärr trivs jag inte på nya stället! 🙁 Sad but true.. Jag behöver hitta något närmre stan så att jag kan leva mitt liv utan att behöva planera exakt allting.. I dagsläget måste jag ta hänsyn till väder och busstider så fort jag ska någonstans! Dessutom har jag inga nattbussar hem på vardagarna.. Och det är ju ett problem eftersom jag alltid brukar bli inbjuden till kvällsevent i veckorna! 😐 Det sista jag vill är att klaga på mitt nuvarande boende! Det är inget fel på själva huset.. Däremot kommer jag inte må bra av att bo här för länge eftersom jag inte kan känna mig som hemma, och det är därför jag går i flyttankar igen.. Att bo på Ekerö är säkert drömmen för många! Men dessvärre mår jag inte bra av det pga. flera olika anledningar..

Men nog om det nu.. 🙂 Jag ska möta upp min dejt om ungefär 1 timme och har därför lite bråttom! Kram på er.. <3

DSCN1428Oh my gach.. Jag är så blek att jag bländar kameran till och med! 😮 Dags att börja sola nudå.. Att vara brun passar mig bättre!DSCN1427

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.