LIVET

Varit på begravning

Hej allihopa..

Jag har varit på begravning idag! 🙁 Ärligt talat kändes det ju både skönt och svårt att tänka tillbaka på alla fantastiska minnen.. Men det är väl så det brukar kännas på begravningar! Det var i alla fall väldigt fint.. Och jag klarade av att gå trots min ångest! Att gå på begravningar är nämligen otroligt svårt för mig..

Nu sitter jag hemma i sängen och tar det lugnt.. Det har varit en lång dag och jag är faktiskt helt slut! 😐 Ikväll tänkte jag bara stanna hemma, äta snacks och kolla på någon film.. Kanske ska jag lägga en ansiktsmask också? Det var ju längesen jag hade en lugn hemmakväll med film och hudvård.. Det låter faktiskt som en riktigt bra ide när jag väl tänker efter.. När jag var på SBW kom jag ju hem med många intressanta hudvårdsprodukter som bara måste testas! 🙂 Yey..

Imorgon ska jag förresten träffa min dejt igen.. Han har planerat en heldag med massor av spännande! Mer om det imorgon..

rosor

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.