LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Mitt nya coola hår..

Godmorgon allihopa!

Kan ni gissa vad jag gjorde på salongen igår..? 😉 Efter 4-5 timmar i frisörstolen fick jag en helt ny look! Nytt liv är lika med ett nytt hår.. Eller det var i alla fall så jag resonerade när jag bestämde mig för att klippa av mitt hår och färga det rosa och lila haha.. 😆 Ärligt talat är jag mer än nöjd! Jag kunde inte önskat mig ett coolare hår.. Och det känns dessutom som en bra start på ett helt nytt liv! Att experimentera med utseendet och pröva nya upplevelser har alltid intresserat mig och fått mig att må bättre, så jag tror att en heldag på salongen var precis vad jag behövde för att rensa tankarna! Idag känner jag mig faktiskt utvilad för första gången på länge.. 🙂 Jag måste med andra ord se till att göra fler saker som gör mig sådär löjligt lycklig hahah! Tänk att en ny frisyr kan göra så mycket.

Igår klockan 10:00 kom jag in på salongen.. Flertal timmar- och en sushi senare möttes jag av en cooling i spegeln! Resultatet blev otroligt fint..

DSCN1357

Gach.. Känslan av nyblandad färg som inom loppet av ett par minuter ska appliceras i håret är tamejfan underbar! DSCN1372Såhär såg det ut under processen.. Efter helblekningen applicerades två nyanser av rosa i håret! 😎 Coolish.. fre och efterFöre och efter.. 😀 Otroligt stor skillnad! Visst blev håret coolt efter klippningen och färgningen..? DSCN1380

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.