LIVET

Tusentals tankar

Godmorgon allihopa!

Jag vaknade upp med tusentals tankar idag.. 😐 Ärligt talat beror det nog pĂ„ att verkligheten börjar komma ikapp! För första gĂ„ngen nĂ„gonsin har jag svĂ„rt att ta in allting som hĂ€nder i mitt liv.. Det har varit otroligt mycket den senaste mĂ„naden! BĂ„de bra och dĂ„ligt.. Jag har ju bland annat flyttat till andra sidan stan, mist en familjemedlem och fĂ„tt fantastiska nyheter som jag inte fĂ„r blogga om Ă€n.. Allt detta pĂ„ nĂ„gra veckor! Inte konstigt att jag har mĂ„nga tankar hahah.. 😉 Och dessutom har jag startat ett helt nytt liv.. Ingenting Ă€r som förut! Hittills har allt kĂ€nts som en orealistisk dimma.. Att jag har lĂ€mnat min “trygga zon” och flyttat frĂ„n mitt gamla liv kĂ€nns overkligt! Allt gick sĂ„ fort.. Och nu ska jag bygga upp ett helt nytt liv! Det enda jag vet Ă€r att jag vill inkludera stora mĂ€ngder av positivitet och lycka i min framtid.. Fast exakt vilka pusselbitar som kommer göra mig lycklig vet jag inte Ă€n! Det Ă„terstĂ„r att ta reda pĂ„ lĂ€ngre fram i livet..

Ojoj.. Om ungefÀr 1 timme ska jag vara pÄ salongen! Det ska bli skönt att sjunka ner i frisörstolen för andra gÄngen den hÀr veckan.. Kram <3

DSC_1409

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.