LIVET

Fler mingelfoton

Fotograf: Alma @ Studio Emma Svensson

Åh.. Jag fick precis jättefina foton (från skönhetseventet med Belle Dame) skickade till mig! 😀 Att ha en fotograf på event är ju goals haha.. Då finns det alltid en backup ifall ens egna bilder blir dåliga! För som ni nog vet publicerar jag aldrig dåliga foton numera.. Hellre en tom blogg än en blogg full med uselt material om ni frågar mig.. Dock händer det ytterst sällan att mina foton blir hemska.. Fast det händer! Anyhow.. Ju fler mingelfoton desto bättre! Eller vad säger ni? 😉

Mer om skönhetseventet hittar ni i mitt tidigare blogginlägg HÄR!

Belle Dame eventSåhär mysigt och fint var det när vi kom in på skönhetseventet.. 😀 Bubbel och cupcakes!Belle Dame eventSjälvklart sprang jag in i några bloggare som jag känner sedan innan.. 😎 Alltid lika trevligt!Belle Dame eventJordens sötaste cupcakes med guldiga fjärilar på toppen! 🙂 Åh.. Vad goda dom var hihi! Belle Dame eventMinglade runt med Malin bland annat.. Vi fotade en hel del och pratade TV-hemlisar som vanligt haha! 😉 *blink* Belle Dame eventAlltså hur mysigt..? Jag gillar verkligen dom där plumsiga stolarna! 🙂 En sån ska jag skaffa vid mitt framtida sminkbord.. Belle Dame event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.