LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Före- och efterbild

Godmorgon allihopa!

Jag var som sagt bokad som hårmodell igår.. 🙂 Och utöver blondering fick jag även några rosa slingor i mittenpartiet av håret! Rosa hår är någonting som jag verkligen tycker mycket om! Resultatet blev somrigt och fint.. Fast det allra bästa med gårdagens besök på salongen var nog att min hemska utväxt försvann!

Idag är det tisdag förresten.. Och jag som vaknade upp och var övertygad om att det var onsdag haha! 😉 Men som tur är har inte veckan gått så fort! Om en liten stund tänkte jag ta en dusch och göra mig i ordning inför ett skönhetsevent i eftermiddag.. Men först ska jag dricka upp mitt kaffe, svara på ett par mejl och sätta kameran på laddning.. Sedan måste jag hitta en passande outfit också! Det ser ju ut att vara riktigt varmt utomhus.. Men tydligen är det nollgradigt här i Stockholm! 😐 puh Vad hände med vårvärmen egentligen? Jag börjar bli trött på att frysa.. Igår blev jag dessutom attackerad av en hagelstorm hahah!

Här nedan ser ni före- och efterbild från gårdagens bokning..

DSCN1325

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.