LIVET

Ha tålamod med mig

Ojojoj.. Det här med att gå upp tidigt på morgonen har inte varit min starka sida på senaste! 🙁 Min trötthet beror nog på en kombination av allergimediciner och omställningen efter flytten! Tyvärr har jag ingen “trygg zon” i dagsläget.. Och med det menar jag alltså att jag har svårt att koppla av och känna mig som hemma på nya stället! Vantrivs är kanske ett starkt ord, men jag känner ständigt att jag behöver hitta någonting närmre stan för att må bättre.. Att ta sig in till stan tar ju nästan en timme! 😮 Och bussarna går ju inte särskilt ofta heller! Kort sagt skulle man väl kunna säga att det gör mig stressad att bo så icke-centralt! Fast samtidigt är jag ju såklart glad över att jag snabbt hittade någonstans att bo när jag och exet bestämde oss för att flytta isär.. Så jag ska väl egentligen inte klaga på min boendesituation! Däremot vill jag givetvis dela med mig av hur jag mår av att lämna min trygga zon osv.. För hur ska ni annars kunna förstå? 😉

Att bygga upp ett nytt liv kommer ta tid.. Och jag hoppas verkligen att ni har tålamod med mig! Mina blogginlägg har väl inte varit så intressanta på senaste, och jag har ju bloggat otroligt dåligt efter flytten! Det beror mycket på alla känslor som tyvärr sänker motivationen! Så jag hoppas som sagt att ni har tålamod..

Nu ska jag faktiskt kila på dejt.. Spännande va? Önska mig lycka till heh.. 😳

sbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.