LIVET

Sthlm Beauty Week – Dag 2

Godmorgon på er.. 🙂

Jag upptäckte precis att jag inte har skrivit om dag 2 på Sthlm Beauty Week.. Därför tänkte jag visa lite foton och berätta om andra dagen! Under andra dagen pratades det ekonomi inom sociala medier.. Och det var givetvis lärorikt att lyssna på! Det mesta kunde jag redan, men jag lärde mig även mycket nytt.. 😉 Sedan hölls ett event tillsammans med Technic som bland annat har fantastiska sminkborstar.. Dom har även lanserat en beauty blender som tydligen är gjort på sockerrör, om jag minns helt rätt..? 😛 Den ska i alla fall bli så spännande att testa framöver! I samband med Technic-eventet bjöds det på goda energibollar och min absoluta favoriten var den gula med smak av citron och lakrits! Har ni vägarna förbi Beans n’ Berries i Sundbyberg rekommenderar jag dom starkt!!

sbw - Stockholm beauty week eventSå fint med alla rosor som fanns på eventet.. 😀 Och det fanns även godis i massor! sbw - Stockholm beauty week eventJag skulle göra vad som helst för att få dessa go’bitar levererade till dörren just idag! 😆 Mensvärk heh.. sbw - Stockholm beauty week eventSom sagt var dom gula energibollarna mina absoluta favoriter! 😀 Citron och lakrits är en vinnande kombination.. sbw - Stockholm beauty week eventI glossybox-hörnan fanns det både popcorn och godis! Haha, är jag godissugen idag or what? 😉 Så sötsugen..sbw - Stockholm beauty week eventVissa fick håret fixat av proffsen på plats. 🙂 Det blev förövrigt jättefint! Själv nöjde jag mig med att mingla och fota..sbw - Stockholm beauty week event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.