LIVET

Icebar Stockholm firar 15 år

Hej allihopa!

Att dricka tranbärsdrinkar ur glas gjorda av is var utan tvekan en speciell känsla.. 🙂 Icebar Stockholm firar 15 år, och Erwik Communication bjöd därför in till ett iskallt event på Hotel C Stockholm! Innan vi gick in i isbaren fick vi en varsin “poncho-liknande” jacka för att hålla värmen i kylan! Jag tror att det var omkring 5 minusgrader där inne.. Och allt ifrån dricksglasen till väggarna var skulpterat i is! I våra ponchos fanns även vantar för att hålla händerna varma när man drack ur isglasen haha.. 😉 Den lilla detaljen gillade jag extra mycket! Sedan fanns det en cool stol med en renfäll på.. Och där poserade vi såklart! 😆

Efter den iskalla drinken fick vi höra mer om Icebar’s historia.. Och vi fick även höra att dom har startat ett nytt ishotell som ska finnas hela året om! Tänk vad härligt att kunna bo på ishotell mitt i sommaren.. Vilken kontrast haha! Dock förstår jag inte riktigt hur dom lyckas hålla kylan..men det är väl just därför dom är experterna på ishotell, och inte jag haha! 😆 I slutet av kvällen blev det mingel och uppträdanden på hotellet.. Det bjöds bland annat på Kåtöl och lite opera!

stockholm ice bar 15 år - erwikcommunication eventstockholm ice bar 15 år - erwikcommunication eventHaha.. 😛 Jag kände mig så otroligt söt i den där poncho-jackan!stockholm ice bar 15 år - erwikcommunication eventHär är dom coola glasen som är helt och hållet gjorda av is.. 😀 Fräcka va? stockholm ice bar 15 år - erwikcommunication event stockholm ice bar 15 år - erwikcommunication eventLovisa och jag poserade såklart på tronen som två isprinsessor haha! 😉 Glada som alltid! stockholm ice bar 15 år - erwikcommunication event stockholm ice bar 15 år - erwikcommunication event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.