LIVET

Smarrig frukost

Hej allihopa!

Jag har precis Ă€tit frukost med mamma.. 🙂 JĂ€ttemysigt! Nu tĂ€nkte jag köra igĂ„ng min sĂ„ kallade “planeringstimme” som jag pratade om i gĂ„rdagens inlĂ€gg, och syftet med den Ă€r ju att jag ska fĂ„ ordning pĂ„ mitt nya liv.. Att komma in i nya rutiner Ă€r utan tvekan en utmaning! 😼 Jag har inte ens fĂ„tt upp lika mĂ„nga blogginlĂ€gg som jag brukar sedan jag flyttade.. Och sĂ„ vill jag verkligen inte ha det! SĂ„ nu blir det extra mycket planering för att fĂ„ en fungerande vardag och en vĂ€luppdaterat blogg igen! Ärligt talat har jag saknat att blogga.. Eller rĂ€ttare sagt har jag saknat att ha tid till att blogga ordentligt! Det har ju kĂ€nts stressigt bara för att jag har varit dĂ„lig pĂ„ att planera mina veckor.. Utan en bra planering Ă€r det svĂ„rt att fĂ„ tiden att rĂ€cka till! I alla fall för mig som har mycket pĂ„ G..

Vad tycker ni om den hĂ€r frukosten förresten..? Den var sĂ„ himla smarrig! 😀

sbw - Stockholm beauty week event sbw - Stockholm beauty week event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.