LIVET

Nya rutiner efter ett uppbrott

Att skapa nya rutiner handlar om att hitta nya vanor.. Och att hitta sig själv i nya situationer! Vem är jag nu..? Jag kommer antagligen inte förändras märkbart mycket bara för att jag har flyttat.. Min personlighet är fortfarande densamma, trots att min livssituation har förändrats. Däremot måste jag hitta nya sätt att leva på.. Sätt som fungerar för mig! Jag kommer knappast bli en helt ny människa i slutänden! Däremot kommer jag förändra mina rutiner och prioriteringar..

Helt plötsligt är allt försvårat eller ur fas.. Även enklare saker som att äta frukost varje morgon eller planera varje söndag glöms lätt bort! 😐 Nya rutiner efter ett uppbrott ses kanske som någonting lätt i mångas ögon.. Men hur bygger jag upp nya vanor i mitt liv? Allt jag kände till är ju borta nu.. Och att inte längre bo med min expojkvän känns faktiskt tomt! 🙄 För jag trivdes att bo med honom, trots att vi gjorde slut för så längesen! Efter breakupen lyckades vi gå från att vara “pojkvän och flickvän” till att bli väldigt nära vänner som alltid fanns där för varandra.. Vi kunde prata av oss om exakt allt och stötta varandra i otroligt många situationer! Samtidigt kunde vi inte gå vidare så länge vi bodde ihop.. Och det var ju därför jag flyttade ut från våran lägenhet för cirka 1 vecka sedan.

För att jag ska bli lycklig måste jag hitta alla bitar som passar in i mitt livspussel.. 🙂 Än så länge har jag biten innehållande min blogg samt en bit som visar en bild av hur jag vill att min framtid ska se ut.. Många pusselbitar saknas ju fortfarande, men det gör ingenting! Jag är nyfiken på vad framtiden har att erbjuda..

Det är dags för nya rutiner nu.. Och till att börja med tänkte jag införa en “planeringstimme” för att få ordning i mitt nya liv!

gizzysFoto: www.gizzy.se

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.