LIVET

Valborgshelgen

Hej allihopa!

Jag har spenderat valborgshelgen ute på landet med fantastiska människor och skjutvapen.. 😉 Visst ser jag nästan lite farlig ut? Eller näh.. I den där fluffiga tröjan är det nog svårt att se farlig ut haha! 😆 Hur som helst.. Jag har i alla fall spenderat min valborg med att skjuta lite vapen, elda stora brasor och förlora i kubbspel.. Ja det sistnämnda var kanske inte så kul med tanke på att jag är en dålig förlorare haha! Men utöver förlusten och min irriterande pollenallergi har jag haft en jättetrevlig helg! Dock har jag varit dålig på att fota! Att dra upp kameran och börja posera är ju inte det första man gör framför nya människor! 😉 Och dessutom hade jag ju fullt upp med att blogga om alla härliga event som jag inte hade hunnit skriva om tidigare i veckan! Fast jag tycker faktiskt att fotot nedanför beskriver min helg ganska bra trots allt.. Jag hoppas att det kommer fler sådana weekends framöver, för jag har verkligen haft det jättekul i helgen!

Anyhow.. Nu ska jag hjälpa till att städa undan i stugan innan det är dags att åka tillbaka till Stockholm igen! Kram på er.. <3

DSC_1328Psst.. Ta’t lugnt, det är ingen riktig pistol haha!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.