LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Beautyvisning med Björn Axén

Hej allihopa!

Jag var som sagt på Stockholm Beauty Week tidigare i veckan.. 😀 Och som avslut bjöds det på en fantastisk skönhetsvisning i samarbete med Björn Axén och Face Stockholm. Visningen hölls i Birger Jarlspassagen och var minst sagt inspirerande! Ja.. Ni ser alla foton här nedanför! 😉 Jag älskade tatueringarna i guld och silver på modellerna.. Och deras sminkningar var ju to die for! För att inte tala om kläderna.. Dock vet jag dessvärre inte vem som designat plaggen, men dom var otroligt fina! 🙂 Efter visningen minglade vi runt med modeller, och fick en varsin goodiebag med massa fint! Tack för i år Sthlm Beauty Week..

Såhär såg det ut på beautyvisningen.. Härlig stämning va?

björn axén - sthlm beauty week event björn axén - sthlm beauty week event björn axén - sthlm beauty week event björn axén - sthlm beauty week event björn axén - sthlm beauty week event björn axén - sthlm beauty week eventMalin, Jessika och jag! 🙂 Foto: Cawa Mediabjörn axén - sthlm beauty week eventbjörn axén - sthlm beauty week eventbjörn axén - sthlm beauty week event björn axén - sthlm beauty week event björn axén - sthlm beauty week event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.