LIVET

Sthlm Beauty Week 2017

Hej allihopa!

Ni som följt min blogg länge vet ju att jag älskar Sthlm Beauty Week.. 😉 Det är ett viktigt skönhetsevent som jag skriver in i kalendern flera månader i förväg haha.. Och i år var det minst tre gånger större och mycket bättre än någonsin! Eventet höll förövrigt till på fantastiska Konstnärshuset i centrala Stockholm..

I måndags kickade Sthlm Beauty Week igång med en härlig pressfrukost.. Självklart var jag där tillsammans med Gizzy, och jag träffade även andra bloggare på plats! När vi kom in i pressrummet möttes vi av megastora goodiebags samt en fantastisk frukost bestående av ekologiska mackor och supergott kaffe! Utan att överdriva tror jag att goodiebagen vägde flera kilon.. 😮 För det första var det en väldigt stor påse och för det andra var den verkligen fullproppad till bredden haha.. Under pressfrukosten fick vi korta men informativa presentationer av olika företag.. Och efteråt gick vi runt och pratade med dom företag som vi tyckte var extra intressanta! 🙂 Jag är så imponerad över hur duktiga dessa företagare är.. Dom har lärt mig mycket inom både skönhet och miljötänk!

Nu tänker jag sluta babbla och visa dagen i bilder istället.. Här är en fotobomb – dag 1 på SBW 2017.. 😎

sbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week eventsbw - Stockholm beauty week event sbw - Stockholm beauty week event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.