LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

120 minusgrader

Ojojoj.. Att stå i 120 minusgrader i bara underkläder var ju minst sagt en annorlunda upplevelse haha! 😉 Först trodde jag att jag hörde fel.. För det finns väl ingen människa som överlever sådana temperaturer, tänkte jag! Men tydligen hörde jag helt rätt.. Jag och mitt sällskap Gizzy fick gå in i ett omklädningsrum och klä av oss till BH och trosor, sedan fick vi även en morgonrock och ett par gosiga tofflor att ha på fötterna! Därefter var det dags att frysas ner i 2 minuter.. Egentligen brukar man stå där inne i 3 minuter! Men eftersom det var första gången för oss bägge så föreslog personalen att vi skulle köra kortare tid! Att frysas ner var som sagt en annorlunda upplevelse.. När jag ställde mig i den “tunnliknande” maskinen kändes det bara lite kallt till en början.. Sedan började det sticka i kroppen och därefter domnade jag nästan bort av kylan! 😆 Ärligt talat var det både skönt och obehagligt på en och samma gång haha.. Men vet ni vad som var det bästa med frysbehandlingen? Efteråt kände jag mig pigg, smärtfri och återhämtad i hela kroppen! Det var längesen jag mådde så pass bra.. Min höftskada gör ju ont exakt varje dag, och att bli av med den smärtan för en liten stund kändes obeskrivligt skönt! Önskar att jag mådde så varje dag.. 🙂

fettfrysning 120 minusgrader eventfettfrysning event fettfrysning 120 minutgrader event fettfrysning event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.