LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Skönhetskväll med Reserol

Hej allihopa!

Jag var inbjuden av EM Event till en kväll med Reserol igår.. 🙂 Väl på plats serverades det goda mini-hamburgare, snacks och bubbel! Efter en presentation av dom relativt nya produkterna från Reserol fick vi en rundtur inne på kliniken.. Vi höll förövrigt till på kliniken Stockholm Medicus som gör bland annat behandlingar, plastikoperationer och fettsugningar! Det var riktigt intressant att få kika in i operationssalen och känna på implantat haha! 😉 Ärligt talat blev jag lite sugen på att göra någon behandling, men det får nog vänta tillsvidare.. Hur som helst, efter rundturen fick vi göra en hudanalys i någon maskin som jag inte minns namnet på nu! Men maskinens syfte var i alla fall att ta reda på vilken ålder huden hade, samt vad den hade brist/överflöd utav.. Min hy var tydligen 27 år gammal! Så nu har jag smörjt in mig i ett extra lager anti-age haha! 😆 Nej, jag skojar bara! Därefter har jag verkligen insett hur otroligt viktigt det är att ta hand om sitt ansikte och skydda det från solen! Jag hade en hel del solskador redan nu.. Och det känns sisådär med tanke på att jag bara är 21 år!

I slutet av kvällen fick vi med oss Reserol’s produkter i en goodiebag! Tanken är nämligen att vi ska använda dessa produkter i ca 2 månader framöver, och därefter komma tillbaka till kliniken för att göra en ny hudanalys.. Roligt va? 😀 Om ni är intresserade av att veta mer om produkterna så föreslår jag att ni går in och läser HÄR! Anledningen till varför jag inte pratar så mycket om produkternas funktion är ju för att jag vill testa dom och få en egen upplevelse innan jag uttalar mig.. 🙂 Och med det sagt vill jag bjuda på några foton från eventet! Dom kommer här..

reserol - em event reserol - em eventHär görs hudanalysen på mig.. Det är en lite annorlunda maskin som fotar ansiktet! reserol - em eventHaha.. Visst ser jag fräsch ut? 😉 Om jag minns rätt är dom mörka områdena solskadade eller liknande.. reserol - em eventEfter fotandet i maskinen kollade vi vad min hy behövde mer utav..och den behövde mer fukt! reserol - em eventHär är en liten smygtitt på produkterna.. Dom små “flaskorna” är ansiktsserum och i andra lådan ligger “filmerna” som man fäster i gommen! reserol - em eventSupersöta Amanda var på plats och jag blev så otroligt avundsjuk på hennes hår.. Jag kanske ska förlänga håret? Eller ska jag ha kort? reserol - em event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.