LIVET

Flyr Stockholm igen..

Hej allihopa!

Jag har precis varit på ett lärorikt skönhetsevent som jag tänkte berätta mer om imorgon.. 😀 Och nu sitter jag i bilen från Stockholm! Ja, ni läste rätt.. Jag flyr Stockholm än en gång för att rensa mina tankar och njuta av livet på annan ort under valborgshelgen! Det ska faktiskt bli fantastiskt att komma bort igen, och “bara få vara” hahha! 😉 Stockholm är min absoluta favoritplats, men ibland måste jag faktiskt åka härifrån för att rensa tankarna och komma bort en stund! Ni kanske undrar vem jag reser med förresten? Den frågan tänkte jag faktiskt överlåta till skvallerbloggarna haha.. 😆 Dom hade ju intressanta spekulationer senast jag flydde Stockholm, och åkte till Dalarna.. Läste ni det? Hur som helst.. Just nu sitter jag i bilen och lyssnar på musik.. Vi är framme om ca 40 minuter!

DSCN1219 DSCN1192

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.