LIVET

Min största rädsla..

Hej allihopa!

Att flytta tar såklart på krafterna..och att lämna nycklarna fick mig att inse hur verkligt det här faktiskt är! 😮 Kommer jag någonsin komma tillbaka till Tyresö efter nyckelöverlämningen igår..? 😐 Ärligt talat vet jag inte svaret på den frågan! Det enda jag vet är att det känns otroligt svårt att flytta från min trygga zon och bygga upp någonting nytt! Min största rädsla är att “tappa bort” mig själv.. Förstår ni vad jag menar? Alla förändras av förändringar i livet, och jag är rädd att jag förändras till någon jag inte är bekväm att vara.. 🙄 Det kanske låter hur larvigt som helst haha! Men jag tror att ni förstår.. Det jag försöker säga är bara att jag har fullt upp med exakt allting och känns frånvarande just nu.. Men snart är jag tillbaka på bloggen igen! Jag tänker inte ge upp såhär lätt hah.. 😉

Nu ska jag äta lunch och därefter ska jag iväg på en visning! Intensiv vecka det här.. Vi hörs senare! <3

DSC_0499DSC_0498

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.