LIVET

Hejdå Tyresö..

Efter 1 år och ungefär 9 månader är det dags att säga hejdå till lägenheten i Tyresö.. 🙁 Självklart känns det tungt att se hela mitt liv nerpackat i flyttkartonger på det här viset.. 😐 Samtidigt försöker jag se det från den positiva sidan! Genom att lämna Tyresö får jag ju möjligheten att bygga upp någonting helt nytt på annat håll! Givetvis kommer det inte bli lätt, och det förväntar jag mig inte heller.. Däremot tror jag att allt händer av en anledning och att det alltid kommer något bra ur det dåliga.. Och det är nog det som får mig att kämpa så hårt i den här motvinden! Ärligt talat är jag livrädd för att bygga upp ett helt nytt liv på egen hand! Fast det är kanske inte så konstigt med tanke på allt.. Och det är faktiskt okej att vara rädd för nya livskapitel! 🙂 Jag kommer att överleva det här..

Om några minuter går det första flyttlasset härifrån.. 😥 puh Nu gäller det att försöka vara stark!

DSCN1084

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.