LIVET

Checkat in..

Hej allihopa!

Jag har precis checkat in på Hotel With tillsammans med ett gäng bloggare.. 😀 Och om ca 20 minuter ska vi ta en fördrink innan middagen! Vi har haft en kanondag med massor av kul.. Så nu är jag helt slut! Vad vi har hållit på med tänkte jag faktiskt berätta imorgon, för ärligt talat fungerar inte min hjärna som vanligt för tillfället haha! 😉 Sedan 9-tiden i morse har jag nämligen befunnit mig på bloggkontoret och fått både inspo och info.. Med andra ord blir det nog bara pannkaka av alltihopa om jag ska försöka berätta om dagen haha.. Därför är det lika bra att jag sparar allt tills imorgon, när jag förhoppningsvis är pigg!

Kram på er.. <3

homestyling utbildning - eventhomestyling utbildning - eventhomestyling utbildning - event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.