LIVET

Äntligen är det Fredag

Godmorgon allihopa!

Äntligen är det fredag, eller vad säger ni? Ikväll ska jag ha en mysig spakväll och bara koppla av tänkte jag.. 😀 Det är någonting jag verkligen behöver efter den här långa veckan! Ingen har väl missat att jag har spenderat dom senaste dagarna med att packat ner hela mitt liv i 7 stycken flyttkartonger och 3 stora plastpåsar..? Ärligt talat är jag förvånad över att jag fått plats med allt i så få kartonger.. Fast samtidigt har jag packat väldigt smart! Jag har med andra ord fått nytta av mina tetris-kunskaper haha.. 😉 blink Och utöver det som är nerpackat ska jag ju även få med mig lite möbler och cykeln! Hahah.. Jag såg precis att jag råkat felstava “lykta” på min packlista! Så ja.. Ni förstår nog hur trött och slut i huvudet jag är av allt det här! Att spa’a ikväll kommer bli så otroligt skönt..

Nu tänkte jag dricka min stor kopp med kaffe och svara på bloggmejl! Kram på er.. <3

DSC_0420 DSC_0429

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.