LIVET

Packat hela dagen

Hej allihopa!

Jag känner att jag äntligen börjar få ordning på alla flyttkartonger.. 😀 Det enda som återstår innan flytten på söndag är att slänga ner alla mina kläder, väskor och skor i stora plastpåsar.. Sedan är exakt allting packat och klart! Ärligt talat har jag packat hela dagen.. Det tog tid att rensa ut alla produkter i badrummet, och nu ser det helt tomt ut! 😐 puh Allting blev helt plötsligt så verkligt! Jag ska ju faktiskt flytta på söndag och lämna mina nycklar i början på nästa vecka..

Hur hamnade jag här..? Och hur kommer mitt liv bli framöver? Det enda jag vet är att jag ska göra det bästa av situationen.. Att gråta på grund av motgångar i livet är ju inte riktigt min grej! Jag har en tendens att se det positiva i allt..och det är jag riktigt glad över! Motgångar ger mig kraft till att bli en lyckligare och starkare människa! Utan alla motgångar hade jag inte varit den starka person som jag faktiskt är idag.. Med risk att låta självgod haha! 😉 Det jag försöker få fram är nog bara att jag inte skulle ändra på det förflutna om jag fick chansen.. Om jag skulle ändra på saker som hänt skulle jag ju inte vara personen jag är! Och med dom peppande orden tänkte jag avsluta det här inlägget.. 😎 Nu ska jag ta en paus i packandet med ett riktigt varmt och avkopplande bad! Skönt..

Vad tycker ni om min outfit förresten? Jag älskar ju unicorn-tofflorna haha..

DSCN1077 DSCN1078

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.