LIVET

Operation Smile – #WALK4SMILES

Hej allihopa!

Jag var på ett annorlunda frukostevent på Scandic igår.. Eventet hölls av Operation Smile, tillsammans med Malin Tilja och MAM! 😀 Att kunna hjälpa till på ett litet hörn och stötta människor känns alltid bra! Därför blev jag otroligt glad när jag fick en inbjudan till det här frukosteventet av Malin.. Jag fick lära mig mycket nytt under frukosten, och vi fick även en presentation av den nya kampanjen #WALK4SMILES! 🙂 Jag ska definitivt delta i kampanjen för att sprida leenden..trots att jag har en höftskada som egentligen hindrar mig! 🙁 För mig är det otroligt viktigt att uppmärksamma Operation Smile‘s fantastiska arbete.. Och apropå fantastiska arbete har MAM tillverkat nappar i samband med kampanjen för att skänka ett par kronor per såld förpackning! Är ni intresserade av napparna så finns dom i tre olika förpackningar och går att köpa i nästan alla livsmedelsbutiker.. Visst är napparna söta förresten? Verkligen urgulliga texter..

Gå in och läs om kampanjen #WALK4SMILES..

operation smile - eventMums.. Visste ni att jag är galen i hotellfrukostar? Särskilt när det finns mycket frukt haha.. 😉 operation smile - eventDagens simpla look bestod utav en mysig tröja och ett par bekväma byxor.. Perfekt för ett frukostevent!operation smile - eventUtöver all frukt fick det även bli en smörgås med mjukost samt en kopp kaffe.. 😀 Visst ser det gott ut? operation smile - eventMitt frukostsällskap bestod av bland annat Jessica och Alexander! 🙂DSC_0413Jag måste faktiskt erkänna att jag blir lite barnsugen haha! 😉 Dom här napparna är ju bara för söta..operation smile - event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.