LIVET

Packar flyttkartonger

Godmorgon allihopa!

Jag har spenderat morgonen med att packa ner det sista i köket.. Och äntligen är jag klar! 🙂 Nu återstår bara badrummet och walk in closeten att packa ner, fast det tänkte jag ta senare i veckan eftersom jag fortfarande behöver kläder och skönhetsprodukter varje dag! Fast när jag tänker efter är större delen av mitt smink redan nerpackat.. Och det var lagom “kul” när jag var i desperat behov utav en hårolja häromdagen hahah.. 😉 Som sagt är det inte min grej att bo ur flyttkartonger! Jag längtar faktiskt tills flytten är över så att jag kan leva som en normal människa igen.. Nu ligger ju HELA mitt liv i 7 stycken flyttkartonger!

Idag är det röd dag förresten.. 😀 Jag insåg det i morse när sambon inte gick till jobbet haha! Själv är jag aldrig ledig och har därför ingen koll på röda dagar, fast trots det gillar jag faktiskt röda dagar.. Vet ni varför? För att alla mina vänner (som jobbar på “vanliga” jobb) får tid över till att fika eller följa med på event.

Oj.. Måste kila till stan om bara en liten stund för att möta upp en vän! Kram på er.. <3

DSCN1029 DSCN1028

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.