LIVET

Kaffe & muffins

Hej allihopa!

Jag har precis varit iväg på fika i vårvädret.. Eller det var i alla fall vårväder i 10 minuter haha! 😉 Sedan blev det snöstorm.. Jag som hade börjat tro att våren äntligen var här.. Tydligen inte! Vi hann ju i alla fall fika i några minuter med en varsin muffins och kaffe innan ovädret drog in över oss! Visst såg det ganska mysigt ut trots att det blåste lite? Mitt hår ville dock inte samarbeta för att få till ett snyggt foto..men så är det ju ibland! Särskilt när det håller på att blåsa upp till snöstorm mitt i april haha! 😆 Efter fikan åkte vi till affären för att handla mat, och nu ska vi laga middag bestående av hamburgare med grillad halloumi..

Vi hörs imorgon igen! Kram på er.. <3

DSC_0376 DSC_0354DSC_0378

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.