LIVET

GLAD PÅSK

Hej allihopa!

Ikväll är det påskafton! 🙂 Och jag ska på släktmiddag! Glad påsk förresten.. Har jag ens sagt det innan? Det känns ju som jag glömt bort att prata om påsken helt och hållet i år.. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på allt annat som pågår i mitt liv.. Har ni haft en bra påskhelg hittills? 😀 Jag hoppas att ni har fått sprängfyllda påskägg och ätit så mycket godis att ni mår illa haha! 😉 Det har i alla fall jag.. Först hade jag bara det här påskägget som ni ser nedanför! Sedan kom mitt ex hem med nästan ett kilo till.. Jag har med andra ord en stark känsla av att jag kommer vara otroligt trött på allt som har med sötsaker att göra efter påskhelgen haha.. Har ni tänkt på att högtider alltid handlar om att äta massor med mat och godis förresten? 😆 Tycker det är både bra och dåligt..

Nu ska jag duscha och fixa mig inför påskmiddagen! Kram på er.. <3

DSC_0283 DSC_0309

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.