LIVET

Därför tog jag bloggpaus..

Godmorgon allihopa!

Ni som följer mig på snapchat eller instagram vet ju varför jag inte bloggade igår.. 🙁 En fantastisk människa i min närhet somnade in igår..och jag kände bara att jag behövde vara själv! Ärligt talat orkade jag nog inte mer än så.. Min sambo var så otroligt omtänksam! Han tog hand om mig på förmiddagen genom att brygga kaffe, göra frukost och bädda ner mig framför en rad filmer i soffan! Sedan öppnade jag mobilen och möttes av omtänksamma kommentarer och även privatmeddelanden.. Och det fick mig att börja gråta! För oavsett vad jag går igenom så finns ni där och stöttar! Förstår ni hur mycket ni betyder för mig..? 😮

Idag har jag bestämt mig för två saker.. 🙂 Att blicka framåt och blogga som vanligt igen! Ingen har väl missat att allting verkar hända på en och samma gång i mitt liv nu..? Jag har ju spenderat hela veckan med att packa ner mitt liv i flyttkartonger.. Och det har varit jobbigt, trots att jag innerst inne vet att jag måste flytta ifrån min expojkvän för att kunna gå vidare! Sedan hände det som jag aldrig ville skulle hända.. Och nu måste jag försöka vara extra stark i mig själv för att klara av att starta ett helt nytt liv, på egen hand! Jag antar att det jag försöker säga är att motgångar och sorg inte ska få “ta över” allting! Självklart kommer jag tillåta mig själv att vara ledsen.. För det är ju bara osunt att ignorera sådana känslor! Däremot kommer jag inte pausa hela mitt liv på grund av motgångar!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.