LIVET

Att leva ur flyttkartonger

Åååh nej haha.. Jag har packat ner min selfiestick i en flyttkartong, och nu hittar jag den inte! 😆 Det här med att flytta är inte riktigt min grej.. Jag gillar att ha ordning och reda på mina grejer, och nu känns det som att jag har noll koll.. Jag har ju märkt upp alla flyttkartonger med vad dom innehåller osv.. Fast jag har noll koll på vart jag har lagt vissa saker! Att börja rota upp alla kartonger känns inte heller så smart.. Så jag får helt enkelt fota utan selfiesticken tills jag flyttat! Och för alla som undrar kommer jag flytta nästa helg.. Det känns fortfarande overkligt! Jag ska ju bygga upp ett nytt liv..och nästan allting kommer förändras.

Hur som helst.. Jag har precis fixat mig inför släktmiddagen ikväll och alldeles strax ska jag välja ut en passande outfit! 🙂 Dock får jag ju se vad jag hittar för snygga plagg i flyttkaoset haha! 😉 Att leva ur flyttkartonger är minst sagt ett hinder för mig i vardagen! Jag tvingas hela tiden anpassa mig.. Att bara gå in i walk in closeten för att välja ut en outfit och passande smycken är omöjligt.. Det mesta är redan nerpackat i flyttkartonger som står ute i hallen! Det enda som jag inte har packat ner är nog alla badrumsgrejer.. Det vill säga smink och andra skönhetsprylar som jag använder i princip varje dag! Sånt kommer jag packa ner i sista minuten.. Att vara utan selfiesticken är ju en sak haha.. 😉 Men att vara utan smink och hårfön är något helt annat! Det skulle jag nog inte klara av..

DSCN0992

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.