LIVET

Sanningen är att jag ska flytta

Godmorgon allihopa!

Jag ska vara helt ärligt.. Den kommande tiden kommer utan tvekan vara jättesvår för mig! 🙁 Jag ska nämligen flytta.. Och det är ingen enkel och lycklig flytt, verkligen inte! Jag har byggt upp ett fantastisk liv i den här lägenheten.. Jag har även blivit en bättre och starkare person här! Så jag vet att det kommer kännas tungt att lämna min “trygga zon” och bygga upp ett nytt liv i en annan del av Stockholm.. Det är väl kanske inte så konstigt? Anledning till att jag ska flytta är förövrigt enkelt! Jag gick nyligen ut med att jag varit singel i 5-6 månader.. Och eran reaktion var frågor om hur jag klarat av att bo med mitt ex! 😐 Sanningen är nog att jag inte klarade det särskilt bra..trots att vi lyckades hantera “situationen” som vuxna människor! Att bo tillsammans skulle inte fungerat i längden..

Vad händer nu..? Det är en fråga jag ställer mig själv dagligen! 😕 Jag är en person som vill ha koll på mitt liv.. Och plötsligt har jag ingen koll alls! Ärligt talat känns det både skrämmande och spännande på en och samma gång.. Mitt främsta mål är att bli lycklig, och för att bli det gäller det att hitta alla pusselbitarna!

I snart en veckas tid har jag ägnat mig åt att packa ner hela mitt liv i flyttkartonger.. Och det känns extremt overkligt!

DSC_0230

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.