LIVET

Dear Darlin’

Ojojoj.. Jag är helt slut efter gårdagens TV-inspelning! 😮 Vi var på plats i närmare 16 timmar heh.. Och när jag väl vaknade i morse kände jag bara för att ligga kvar under täcken så länge som möjligt! Dock har jag ju en del att göra idag.. Så jag tvingade upp mig själv när klockan närmade sig 11-tiden på förmiddagen! Sedan dess har jag strukit rad efter rad på to-do listan..och därför har jag ju inte hunnit blogga ännu! Ärligt talat har jag nästan ingen energi till någonting alls, och det känns såklart hemskt! Men jag har mina anledningar.. Och imorgon tänkte jag faktiskt berätta vad som gjort mig så nedstämd! 🙄 puh  Jag hoppas verkligen att jag mår bättre snart.. Just nu känner jag bara för att ta bloggpaus tills imorgon! Så vet ni vad..? Jag tycker vi hörs imorgon istället! Kram på er.. <3

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.