LIVET

Fler foton från galakvällen

Hej allihopa!

Vi har tagit en paus i filmandet, så jag tänkte passa på att blogga en snabbis! 😀

Jag hittade några fler foton från galakvällen i söndags.. Det var ju många välbekanta ansikten på plats.. Bland annat Babsan, fast som Lars-Åke för kvällen! 😉 Det var även många bloggare på plats, men det sa jag säkert innan..? Hur som helst hade vi ju en jättetrevlig kväll med bubbel, shower och helt fantastiska människor.. Och ni kan såklart läsa mer om galakvällen HÄR! Om ni inte redan har gjort det förstås.. 🙂 Nä.. Nu tänkte jag ta en stor kopp kaffe och svara på bloggmejl medan jag väntar på att vi ska börja filma igen! Kram på er..

Fotona är lånade av www.steffstefani.com! Kika in hennes blogg vettja.. <3

steff's foto - image skincare gala event steff's foto - image skincare gala event 201704101965122490 steff's foto - image skincare gala event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.