LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Party now, age later

Hej allihopa!

Jag var inbjuden av Erwik Communication till en fantastisk galakväll med IMAGE SKINCARE igår.. 🙂 Under galan bjöds det på bubbel, tilltugg och shower i världsklass.. Vi fick dessutom en liten presentation av dom nya produkterna..och jag blev otroligt sugen på att testa dom! Att parta nu och åldras senare är ett motto jag gillar.. 😉 Så den här galan var absolut någonting för mig! Jag älskar ju att ha roligt! Dock har jag ju haft åldersnoja på senaste.. Varför vet jag faktiskt inte med tanke på att jag bara är 21 år haha! Jag har känt att livet rullar på för fort helt enkelt.. Och det har tyvärr gjort mig stressad! 😐 Fast efter galan känner jag mig bättre till mods! Åldern är trots allt bara en siffra som inte betyder så värst mycket.. Det viktiga är ju hur man är som person och hur man tar hand om sitt utseende.. Förstår ni vad jag menar? Det är ju hudvården som är avgörande för utseendet, inte åldern! Jag känner mindre stress nu.. Det känns fantastiskt!

Läs mer om produkterna HÄR!

image skincare gala event image skincare gala eventJohanna, jag och Lovisa i våra tjusiga galaklänningar! 😉 image skincare gala eventDet bjöds som sagt på fantastiska shower hela kvällen..som gav så mycket energi och glädje!image skincare gala event image skincare gala event image skincare gala event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.